Νέα

Η Φιλανθρωπική Εκδήλωση της Μητροπόλεως μας υπέρ της «Τράπεζας Αγάπης»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016, η ετήσια Φιλανθρωπική Εκδήλωση της Μητροπόλεως μας υπέρ της «Τράπεζας Αγάπης» της πόλεώς μας, αφιερωμένη στα τέσσερα χρόνια λειτουργίας της. Μια ζεστή ατμόσφαιρα δημιουργήθηκε στο προαύλιο χώρο του παλαιού Οικοτροφείου Θηλέων της Μητροπόλεως στην Ελευθερούπολη.

Παρουσία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Χρυσοστόμου, του Αντιπεριφεριάρχη Καβάλας κ. Θεόδωρου Μαρκόπουλου, του Δημάρχου Παγγαίου κ. Φιλλίπου Αναστασιάδη, του Διοικητού της Στρατιωτικής Μονάδος MLRS Ελευθερούπολης, του Διοικητού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Παγγαίου κ. Χαράλαμπου Παπαδόπουλου, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κωνσταντίνου Γάκη, των Αντιδημάρχων κ. Χρήστου Μποσπότη και Κοσμά Κορωνιού, της Προέδρου της Κοινωφελούς κ. Όλγας Αμπαζιά, και πολλών μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, των τ. βουλευτών Πασχαλίδη Ιωάννη και Γεωργίου Καλαντζή, των διευθυντών των σχολείων της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της πόλεως και εκατοντάδων συμπολιτών μας που ήρθαν για να στηρίξουν την Φιλανθρωπική δράση της τοπικής μας Εκκλησίας.

Ευχαριστούμε θερμώς τον Δήμο Παγγαίου, την Φιλόπτωχο Αδελφότητα Ελευθερούπολης, και τον Μουσικοχορευτικό Σύλλογο «ΤΟ ΠΡΑΒΙ» οι οποίοι στήριξαν ενεργά την εκδήλωση καθώς και το μουσικό συγκρότημα «Ρωμανός ο Μελωδός» που μας έτερψε με την καλλικέλαδη καλλιτεχνική του χορωδία. Επίσης τους υπευθύνους κληρικούς της Μητροπόλεως μας στο Τραπέζι Αγάπης π. Κοσμά Θασίτη και π. Παναγιώτη Χαλάτα καθώς και τις 45 κυρίες της πόλεώς μας που με μεράκι μαγειρεύουν κάθε μέρα αυτά τα 4 χρόνια στο «Τραπέζι της Αγάπης» και όλους τους εθελοντές που χωρίς να υπολογίσουν κόπο, και χρόνο βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση. Επίσης όσους παραβρέθηκαν στην αποψινή εκδήλωση, καθώς και σε όσους δεν παραβρέθηκαν, αλλά βοήθησαν με τον δικό τους τρόπο να στεφθεί, με επιτυχία.

Παράλειψη θα ήτο εάν δεν ευχαριστήσουμε και τους καταστηματάρχες της πόλεως μας και τους δωρητές που προσέφεραν όλα τα υλικά αγαθά της εκδήλωσης.

Τέλος, ευχαριστούμε όλους αυτούς τους ανθρώπους που αυτά τα 4 χρόνια της λειτουργίας του συσσιτίου κρατούν την ανωνυμία τους, προσφέροντας αφειδώς τη βοήθειά τους γι’ αυτό το σκοπό.

Ευχαριστούμε το φωτογραφείο «ΦΩΤΟ ΔΗΜΟΣ» για την βιντεοσκόπηση και την φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης καθώς και τον  δημοσιογράφο κ. Φραγκίσκο Σοφτά.