Νέα

Αγιασμοί της Νέας Σχολικής Χρονιάς στα Σχολεία του Δήμου Παγγαίου

Την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016 τελέσθηκε η Ακολουθία του Αγιασμού επί τη ενάρξει της νέας Σχολικής Χρονιάς, σε όλα τα σχολεία της Μητροπολιτικής μας Περιφερείας και ανεγνώσθη από τους Ιερείς το Μήνυμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Χρυσοστόμου προς τους μαθητάς.

Από τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας τελέστηκαν οι Αγιασμοί για το νέο σχολικό έτος στο Ενιαίο Γενικό Λύκειο και στο Γυμνάσιο της Νέας Περάμου, στο 1ο, 2ο και 3ο Δημοτικό Σχολείο της Ελευθερουπόλεως και τέλος στο 1ο Επαγγελματικό Λύκειο της Ελευθερουπόλεως.

Ο Σεβασμιώτατος στις σύντομες ομιλίες τους προς τους μαθητές και καθηγητές μεταξύ των άλλων παρότρυνε τους μαθητές να έχουν διάθεση αγαθή στα γράμματα και τους ευχήθηκε καλή νέα σχολική χρονιά με επιτυχίες στα μαθήματά τους και πίστη στο Χριστό που είναι η αρχή κάθε επιτυχίας.

Παρόντες στις τελετές εκτός των γονέων των παιδιών, ήταν ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Καβάλας κ. Απόστολος Βαγενάς στο Γυμνάσιο και Λύκειο της Νέας Περάμου, ο κ. Κωνσταντίνος Μπαντίκος  Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Καβάλας στα Δημοτικά Σχολεία, ο Δήμαρχος Παγγαίου κ. Φίλιππος Αναστασιάδης συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους κ. Χρήστο Μποσποτην και κ. Κοσμά Κορωνιό και μέλη της Δημοτικής Αρχής.