Νέα

Τη Βασιλόπιτα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ελευθερούπολης ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας

Την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Χρυσόστομος, πλαισιωμένος από τους Ιερείς της πόλεως, ευλόγησε τη Βασιλόπιτα των Υπαλλήλων της Πυροσβεστικής Παγγαίου, στο κτήριο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ελευθερούπολης, παρουσία του Διοικητού της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Αρχιπύραρχου κ. Μάριου Αποστολίδη, του Διοικητού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καβάλας Πύραρχου κ. Κωνσταντίνου Δαδούδη, του Δημάρχου Παγγαίου κ. Φιλίππου Αναστασιάδη, του Διοικητού του Αστυνομικού Τμήματος Ελευθερούπολης κ. Κυριάκου Τσουλόγλου, λοιπών εκπροσώπων  τοπικών φορέων της περιοχής και του Διοικητού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ελευθερούπολης Αντιπύραρχου κ. Χαράλαμπου Παπαδόπουλου μετά των Πυροσβεστών και εθελοντών της υπηρεσίας.

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, μετά την ακολουθία ευχήθηκε στον Διοικητή και στους πυροσβέστες της υπηρεσίας, ο Παντοδύναμος Θεός με τις πρεσβείες των «Αγίων Τριών εν Καμίνω Παίδων» προστατών του Πυροσβεστικού Σώματος να ενισχύει το έργο τους, να τους προστατεύει στα δύσκολα καθήκοντα τους και να τους χαρίζει υγεία και κάθε καλό στη ζωή τους. Επίσης ευχαρίστησε πάντας για την άριστη συνεργασία με τη τοπική μας Εκκλησία.

Αμέσως μετά τον λόγο έλαβαν ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ελευθερούπολης και ο Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, οι οποίοι με τη σειρά τους, ευχαρίστησαν τον Σεβασμιώτατο και ευχήθηκαν στους πυροσβέστες καλή χρονιά.

Φωτογραφικό υλικό