Νέα

Τη Βασιλόπιτα του Αστυνομικού Τμήματος Ελευθερούπολης ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας

Την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Χρυσόστομος, πλαισιωμένος από τους Ιερείς της πόλεως, ετέλεσε την ακολουθία του Αγιασμού και ευλόγησε τη Βασιλόπιτα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Παγγαίου, στο Αστυνομικό Τμήμα της Ελευθερούπολης.

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, μετά την ακολουθία ευχήθηκε στον Διοικητή και στους Αστυνομικούς Υπαλλήλους, ο Παντοδύναμος Θεός και ο Άγιος Αρτέμιος προστάτης των Αστυνομικών να ενισχύει το έργο τους, να τους προστατεύει στα δύσκολα καθήκοντα τους και να τους χαρίζει υγεία και κάθε καλό στη ζωή τους. Επίσης ευχαρίστησε πάντας για την άριστη συνεργασία με τη τοπική μας Εκκλησία

Τέλος ανεφέρθη και εμνημόνευσε τον προ μηνών αιφνιδίως μεταστάντα αείμνηστο Θεόφιλο, αγαπητό Αστυνομικό Υπάλληλο επί σειρά ετών στο τμήμα της Ελευθερούπολης, ευχόμενος ο Κύριος ημών Ιησούς να αναπαύει τη ψυχή του εις τους ουρανούς.

Αμέσως μετά έλαβε το λόγο ο Αστυνομικός Διοικητής κ. Αλέξανδρος Τσακίρης, ο οποίος με τη σειρά του, ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο και ευχήθηκε στους αστυνομικούς καλή χρονιά.