Νέα

Τη Βασιλόπιτα Φιλοπτώχου Αδελφότητος Ελευθερούπολης ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας

Την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016, μετά τη Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Χρυσόστομος προσήλθε στο Πνευματικό Κέντρο του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Ελευθερουπόλεως για να ευλογήσει την Βασιλόπιτα της Φιλοπτώχου Αδελφότητος Ελευθερούπολης, πλαισιωμένος από τους Ιερείς και Διακόνους της πόλεως.

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας απευθυνόμενος στη Πρόεδρο και στα μέλη της Αδελφότητος, ευχήθηκε ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός να ευλογεί και να ενισχύει το θεάρεστο έργο τους, της προσφορά έμπρακτης αγάπης προς τους αναξιοπαθούντας συνανθρώπους μας. Επίσης τόνισε πόσο ανάγκη έχει ο τόπος μας από τέτοιου είδους αληθινές προσφορές των ανθρώπων καθώς και την αμέριστη ευλογία που έχουν από τον Θεό όλοι όσοι προσφέρουν αγάπη και στήριξη προς τους εμπερίστατους αδελφούς μας. Τέλος ευχαρίστησε την Αδελφότητα για την βοήθεια που προσφέρουν στο Φιλανθρωπικό έργο της Μητροπόλεως.

Έπειτα το λόγο έλαβε ο Δήμαρχος Παγγαίου, ο οποίος συνεχάρη την Αδελφότητα για την προσφορά της στο Φιλανθρωπικό τομέα στην περιοχή. Τέλος το λόγο έλαβε η Πρόεδρος της Αδελφότητας κ. Εύα Παπαδοπούλου η οποία αφού αναφέρθηκε στο έργο της αγάπης και τη προσφοράς, ευχαρίστησε το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτης μας, τον Δήμο Παγγαίου και πάντας για την καλή και ουσιαστική συνεργασία τους με απώτερο σκοπό την διακονία των πολιτών του Δήμου.

Στην εκδήλωση εκτός της Προέδρου και των Μελλών του Διοικητικού Συμβουλίου της Αδελφότητος, παρέστησαν ο Δήμαρχος Παγγαίου κ. Φίλιππος Αναστασιάδης, ο Αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Μποσμπότης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κωνσταντίνος Γάκης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Γεώργιος Καλλινικίδης, ο πρ. Βουλευτής κ. Ιωάννης Πασχαλίδης, Ο Διευθυντής του Γυμνασίου Ελευθερούπολης κ. Ιωάννης Τζιγκίζης, Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Παγγαίου και πλήθους φίλων και εθελοντών της Αδελφότητος.