Νέα

Εσπερινός Αγίας Βαρβάρας στο Στρατόπεδο Λοχαγού “Βασιλ. Αμβράζη”

Με τη πρέπουσα λαμπρότητα τελέσθηκε σήμερα ο Πανηγυρικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Χρυσοστόμου, επί τη εορτή της Αγίας Βαρβάρας, προστάτιδος του Πυροβολικού, στο ιερό παρεκκλήσιο επ’ ονόματι της Αγίας, στο Στρατόπεδο Λοχαγού “Βασιλείου Αμβράζη» στην Ελευθερούπολη. Ακολούθως έλαβε χώρα η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος και του Ιερού Λειψάνου της Αγίας Βαρβάρας εντός του στρατοπέδου.
Μετά το πέρας του Εσπερινού ο Σεβασμιώτατος κατά το σύντομο χαιρετισμό του αφού μετέφερε προς όλους τους παρισταμένους τις ευχές της Αγίας μας Εκκλησίας, συνεχάρη τον Διοικητή της Μονάδος για την πρωτοβουλία που είχε να τελεσθεί στο Παρεκκλήσιο του Στρατοπέδου για πρώτη φορά η Ακολουθία του Εσπερινού επί τη εορτή της Αγίας. Τέλος ευχήθηκε προς όλους χρόνια πολλά και ευλογημένα για την πατρίδα μας και τον φιλόχριστο στρατό και η Αγία Βαρβάρα να παρέχει την εξαιρετική της προστασία και ευλογία για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε όλα αυτά που αποτελούν σήμερα εμπόδιο στην πορεία του έθνους μας.
Κατά την ακολουθία παρέστησαν ο Διοικητής της 193 MLRS κ. Παναγιώτης Καψανάκης, εκπρόσωπος του Στρατηγού, ο βουλευτής του Νομού Καβάλας κ. Ιωάννης Πασχαλίδης, ο Δήμαρχος Παγγαίου κ. Φίλλιπος Αναστασιάδης, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Αξιωματικοί, Οπλίτες του στρατοπέδου, εκπρόσωποι όλων των στρατιωτικών σωμάτων και των στρατοπέδων της περιοχής μας καθώς και ευλαβείς χριστιανοί.