Νέα

Εσπερινός Μεταμορφώσεως στα ΚΑΑΥ Νέας Περάμου

Με λαμπρότητα τελέσθηκε την Δευτέρα 5 Αυγούστου 2019, ο Πανηγυρικός Εσπερινός της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στον ομώνυμο Ιερό Ναό στα ΚΑΑΥ Νέας Περάμου. Της ακολουθίας προΐστατο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Χρυσόστομος πλαισιωμένος υπό του Ιερού Κλήρου της περιοχής.

Πριν το τέλος της ακολουθίας έλαβε χώρα η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος της Μεταμορφώσεως εντός του περιβάλλοντος χώρου των Στρατιωτικών κατασκηνώσεων με τη συμμετοχή των Πολιτικών και Στρατιωτικών Αρχών του τόπου με επικεφαλή των Ανώτατο Στρατιωτικό Διοικητή του Νομού και πολλών Αξιωματικών και οπλιτών των στρατιωτικών μονάδων της ευρύτερης περιοχής μετά των οικογενειών τους.

Επί κεφαλής των Πολιτικών Αρχών ήσαν ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Θεόδωρος Μαρκόπουλος, ο Δημάρχος Παγγαίου κ. Φίλιππος Αναστασιάδης.

Πριν το τέλος της ακολουθίας ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας απευθυνόμενος προς τους παρευρισκομένους ετόνισε δι’ ολίγων το νόημα της εορτής της Μεταμορφώσεως και ευχήθηκε προς όλους τα δέοντα.

Φωτογραφικό υλικό