Νέα

Εγκαίνια του ανακαινισμένου Σταδίου Ελευθερούπολης από τον Σεβασμ. Μητροπολίτη Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομο

Την Κυριακή 27 Ιουνίου 2021 ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Χρυσόστομος ετέλεσε την ακολουθία του Αγιασμού στο ανακαινισμένο Δημοτικό Στάδιο της Ελευθερούπολης.

Μετά την ακολουθία του Αγιασμού εξ αφορμής των εγκαινίων του σταδίου και της έναρξης του Πανελλήνιου πρωταθλήματος στίβου βορείου ομίλου ηλικίας 16 ετών, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας αφού συνεχάρη την Δημοτική Αρχή του Δήμου Παγγαίου για την άρτια ανακαίνιση του παλαιού Σταδίου της πόλεως, απευθυνόμενος στους αθλητάς αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα της άθλησης μέσα σε κλίμα ευγενούς άμιλλας αναφερόμενος στους αθλητάς της πίστεως. Ευχήθηκε να διεξαχθούν οι Πανελλήνιοι αγώνες με επιτυχία και χωρίς κανένα τραυματισμό.

Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Παγγαίου κ. Φίλιππος Αναστασιάδης, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κα. Σοφία Σακοράφα, ο Αντιπεριφεριάχης Καβάλας κ. Κωνσταντίνος Αντωνιάδης, οι Βουλευτές του Νομού Καβάλας, οι Διοικητές των Στρατιωτικών Αρχών και των Σωμάτων Ασφαλείας, εκπρόσωποι φορέων της περιοχής καθώς και πλήθος κατοίκων του Δήμου Παγγαίου.

Φωτογραφικό υλικό