Νέα

Τη Βασιλόπιτα του Δημοτικού Συμβουλίου Παγγαίου ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας

Το εσπέρας της 25ης Ιανουαρίου 2017, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Χρυσόστομος, στην Αίθουσα των συνεδριάσεων του Δήμου και πλαισιωμένος από τους Ιερείς της πόλεως, ευλόγησε τη Βασιλόπιτα του Δημοτικού Συμβουλίου Παγγαίου, παρουσία του Δημάρχου Παγγαίου κ. Φιλίππου Αναστασιάδη, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κωνσταντίνου Γάκη και όλων των Δημοτικών Συμβούλων.

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας μετά την ακολουθία, απευθυνόμενος στους Δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου μας, ευχήθηκε ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός να εμπνέει κλίμα ενότητας και αγάπης μεταξύ τους και να φωτίζει κάθε καλή τους σκέψη καθώς και να ενισχύει κάθε καλή προσπάθεια που σκοπό θα έχει το κοινό καλό των Δημοτών και της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Παγγαίου. Ευχαρίστησε πάντας για την καλή και ουσιαστική συνεργασία τους με την τοπική Εκκλησία με απώτερο σκοπό την διακονία των πολιτών του Δήμου. Τέλος ευχαρίστησε θερμώς τον Δήμαρχο κ. Φίλιππο Αναστασιάδη και το Δημοτικόν Συμβούλιον δια την αρίστην συνεργασίαν, ώστε να είναι κατά πάντα άψογος η υποδοχή και φιλοξενία του Προκαθημένου της Εκκλησίας μας το διήμερο 14-15 Δεκεμβρίου 2016.

Έπειτα το λόγο έλαβε ο Δήμαρχος Παγγαίου, ο οποίος ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο και τους Ιερείς για την παρουσία τους στη σημερινή τελετή. Εν συνεχεία ευχήθηκε προς τους Δημοτικούς Συμβούλους για μια καλή και δημιουργική χρονιά για το καλό του Δήμου Παγγαίου και προς ωφέλεια των Δημοτών.