Νέα

Αγιασμοί της Νέας Σχολικής Χρονιάς 2019-2020 στα Σχολεία του Δήμου Παγγαίου

Την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019 τελέσθηκε η Ακολουθία του Αγιασμού επί τη ενάρξει της νέας Σχολικής Χρονιάς, σε όλα τα σχολεία της Μητροπολιτικής μας Περιφερείας και ανεγνώσθη από τους Ιερείς το Μήνυμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Χρυσοστόμου προς τους μαθητάς.

Από τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας τελέστηκε ο Αγιασμός το νέο σχολικό έτος για πρώτη φορά στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Περάμου. Ο Σεβασμιώτατος στην σύντομη ομιλία του προς τους μαθητές και διδασκάλους μεταξύ των άλλων παρότρυνε τους μαθητές να έχουν διάθεση αγαθή στα γράμματα και τους ευχήθηκε καλή νέα σχολική χρονιά με επιτυχίες στα μαθήματά τους και πίστη στο Χριστό που είναι η αρχή κάθε επιτυχίας. Στο Αγιασμό το παρόν έδωσε ο Αντιδήμαρχος Παγγαίου κ. Χρήστος Πριονίδης και ο Περιφερειακός Σύμβουλος της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Αλέξης Πολίτης.

Στα Σχολεία της Ελευθερούπολης τελέσθηκε η Ακολουθία του Αγιασμού από τον Πρωτοσύγκελλο της Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτη Χρυσόστομο Μπένο, ο οποίος μετέφερε τις ευχές και ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Χρυσοστόμου και ευχήθηκε σε όλους για μία δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία και πρόοδο, καθώς και από τους Ιερείς των ενοριών της πόλεως. Παρόντες στις τελετές εκτός των γονέων των παιδιών, ο Δήμαρχος Παγγαίου κ. Φίλιππος Αναστασιάδης συνοδευόμενος από τον  Αντιδήμαρχον κ. Χρήστο Μποσπότην και τον Γενικόν Γραμματέα του Δήμου κ. Γεώργιον Καλλινικίδην.

Φωτογραφικό υλικό