Νέα

Αγιασμός υπέρ των Αστυνομικών Υπαλλήλων του Δήμου Παγγαίου

Την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Χρυσόστομος ετέλεσε την ακολουθία του Αγιασμού υπέρ των Αστυνομικών Υπαλλήλων Παγγαίου. Η ακολουθία του Αγιασμού πραγματοποιήθηκε κατόπιν επιθυμίας του νέου Διοικητού του Αστυνομικού Τμήματος Παγγαίου κ. Άγγελου Παπαθεμελή και έλαβε χώραν στο Συνεδριακό Κέντρο της Μητροπόλεως “Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος” λόγω των μέτρων για την προστασία εξάπλωσης του κορωνοϊού, παρουσία του Διευθυντού της Αστυνομίας του Νομού Καβάλας Ταξίαρχου κ. Ιωάννη Καραμανλή, του Αντιδημάρχου Παγγαίου κ. Χρήστου Μποσμπότη, του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Παγγαίου κ. Γεώργιου Καλινικίδη, του Ανώτερου Διοικητού Φρουράς Ελευθερούπολης κ. Παντελεήμονα Γεωργιάδη, του Διοικητού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Παγγαίου κ. Χαράλαμπου Παπαδόπουλου  και των Αστυνομικών υπαλλήλων Παγγαίου.

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, μετά την ακολουθία απευθύνθηκε προς τους αστυνομικούς και ευχήθηκε ο Παντοδύναμος Θεός δια πρεσβειών του Αγίου Αρτεμίου, προστάτη των Αστυνομικών, να ενισχύει το έργο τους, να τους προστατεύει στα δύσκολα καθήκοντα τους και να τους χαρίζει υγεία και κάθε καλό στη ζωή τους. Επίσης ευχαρίστησε πάντας για την άριστη συνεργασία με τη τοπική μας Εκκλησίας και ευχήθηκε καλή και καρποφόρο θητεία στον νέο Διοικητή του Τμήματος.

Αμέσως μετά έλαβε το λόγο ο Αστυνομικός Διοικητής κ. Άγγελος Παπαθεμελής, ο οποίος με τη σειρά του, ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο και ευχήθηκε στους αστυνομικούς. Τέλος ο Αστυνομικός Διευθυντής του Νομού Καβάλας δώρησε στον Σεβασμιώτατο μια εικόνα του Αγίου Αρτεμίου προστάτου της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ με τη σειρά του ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας έδωσε σε όλους ως ευλογία μια εικόνα της Υπεραγίας Θεοτόκου, το τελευταίο του Κοινωνιολογικό Κυριακοδρόμιο και ένα ημερολόγιο της Μητροπόλεως του 2021.

Φωτογραφικό υλικό